50% OFF

FREE SHIPPING

Jaminan Produk Berkualiti

Penghantaran PERCUMA jika anda membeli lebih dari 1 unit
Hurry Up

BELI 6 PCS LEBIH JIMAT

MASA PROMOSI BERBAKI
Jam
Minit
Saat

Easy Ice Removal

The flexible silicone material shapes the bottom well, which makes it easy to release ice cubes. Each flat cube compartment is separate from others so you can easily push from the bottom.

Durable and Dishwasher Safe

Designed with good toughness, the tray is not easily cracked. After making ice cube with fruits, ice cream, soda or wine, you can put them into your dishwasher directly.

EASY TO MAKE ICE

Comes with a removable lid, this smart tool allows you to make nice cubes while keeps ice cubes from absorbing freezer odors. Moreover, these easy-release trays stack easily and neatly in the freezer without sticking.

BELI 3 SILICONE ICE TRAY + RM10 SHIPPING

RM69

RM29

BELI 6 SILICONE ICE TRAY + FREE SHIPPING

RM139

RM59

The promotion is only valid during:

Jam
Minit
Saat

PESAN SEKARANG DISINI

(Postage ke Sabah & Sarawak RM15 Untuk Setiap Pakej)

Product Ratings

4.9/5

1.545 dijual

5

100%

4

30%

3

20%

2

0%

1

0%
Linda

Barang sampai dalam keadaan baik. Packaging cun kemas ja dan yang paling penting safety. Takda kemek atau calar pun. Mudah untuk buat ais guna bekas ni tak makan ruang dalam peti ais saya yang comel tu. Terbaiklah Selle

Thanks so much for your order! I hope you enjoy your new purchaseļ¼

Wahyu

Ice tray sampai dalam keadaan baik dan tidak rosak. Beli utk persediaan makan baby 6 bulan. Overall puas hati sebab ice tray ada lid cover, diperbuat drpd silicone, design yg menarik dan harga yang berpatutan.

Thanks for the support us! If there is anything we can do to further remedy this situation, please do not hesitate to contact our customer service.

Paan

Penghantaran laju. 2 hari dah sampai. Barang okey.. Sesuai sgt nk letak makanan frozen anak. Senang nk keluar kan sbb bawah tu silikon.. Tqqq seller

Thank you very much for your kindness ! hope we next order and have a nice day for u !

FAQ

Cara Pembayaran?
Kami menawarkan pakej COD – “DAPAT BARANG BARU BAYAR” kepada semua pelanggan. Sila lengkapkan butiran dalam borang pesanan di atas.

Berapa Lama Barang Sampai?

Kebiasaannya barang akan sampai dalam masa 2 atau 3 hari berkerja.

Limited Time

Minit
Saat